Kärlek för djur

Hej på er läsare, och välkomna till min blogg!

Jag heter Mia och är människan bakom denna blogg. Här planerar jag att tänka högt om temat djur. Allt från det senaste inom djur och deras rättigheter till att tipsa er om de bästa prylarna till era små och stora hårbollar. Det är viktigt att vi varje dag gör det bästa för dem och visar lite tacksamhet vi med, då alla sällskapsdjur i regel ger oss så mycket, varje dag. I form av kärlek, närhet , styrka och även beskydd. Det är inte mer än rätt att vi ger lika mycket tillbaka!

Sen jag var en liten flicka har jag varit intresserad av djurriket och alla som bor i det, och med åren så ömmar mitt hjärta mer och mer för just djuren! Jag jobbar just nu som grundskolelärare inom naturkunskap men har planer på att ta detta stora intresse vidare och drömmer om att i framtiden jobba mer med djurens villkor. Jag anser att djur alldeles för ofta inte blir behandlade på rätt sätt och att många glömmer bort empatin som krävs för att ha med djur och göra. Och visst vill man alltid göra det bättre för sina kära kamrater?

Det är också en grej jag gärna skriver om här i bloggen, nyheter inom temat! Senast igår såg jag härliga gadgets för vovvar som jag vill dela med mig av. Det är ju väldigt stort nu med Facebookannonsering och när jag var inne och slösurfade på min lunchrast, såg jag något som jag fastnade för i mitt flöde. Jag la märke till detta ganska direkt med tanke på sommaren vi har haft i år! Som ni nog är väl medvetna om har det ju varit något fruktansvärt varmt. Och precis som nu när kylan börjar komma, och man klär på sin hund, katt eller häst – lika självklart borde det vara att svalka sin kamrat på sommaren! Jag vet att jag är lite sent ute nu då hösten närmar sig men detta kan vara något att kika på inför nästa sommar. Det finns nämligen svalkande filtar, tält, underlägg och ”kläder” att ta till hjälp för att svalka sina djur.  Tänk vad de måste haft det tufft i värmen i somrar… Jag berättar gärna vidare om detta i framtida inlägg, men nu har ni fått ett litet smakprov på vad jag önskar att ta upp i min blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *