Hund på gång!

Godmorgon kära läsare och djurvänner.

Nu har jag fått lite rull på det här med bloggandet.

Jag har redan fått ut två inlägg denna veckan. Känns riktigt bra att få lite gott flow på det här.

Men när det händer mycket så måste man dokumentera och få ner tankarna någonstans.

Jobbet går bra, jag blir så glad när det går bra för mina elever. Det känns som att det jag gör ger resultat. Jag har försökt flytta mitt fokus från att lägga mycket tid på glosförhör och läxor och försöker mer att aktivera barnen under lektionerna så att dem har lättare att koncentrera sig när jag väll sätter igång med t.ex matten som ofta kan vara tuff för eleverna att fokusera på.

Det jag gör är att jag låter barnen leka en stund på morgonen när dem kommer in för att många är väldigt trötta på morgonen. Vi vuxna tar 1 eller 2 koppar kaffe och sen är vi redo men jag tror att skolan inte hade blivit väldigt glada på mig om jag gav kidsen kaffe. Men att aktivera barnen tidigt på morgonen har gett fantastiska resultat och jag kommer att fortsätta att köra på detta.

En annan stor nyhet i mitt liv är att jag har varit på en kennel och valt en hund som ska bli min nya sambo. En väldigt gullig Irländsk Setter som nu enbart är 4 veckor gammal men kommer att komma hem till mig om ungefär 2 månader. Så jag har kikat runt väldigt mycket på hundtillbehör och har hittat både en bädd och en canvasbur som min hund utan namn ska få.

Jag har enda sen jag var liten velat ha en hund. Det känns som en riktig livskamrat som inte sviker. Bara kärlek så länge man meter den. Nu är ju nästa steg att komma på ett namn till min nya vän. Ni får gärna kommentera förslag och tips kring hur man ska tänka när man döper en hund. Jag vet att när man döper en katt så ska det alltid finnas ett S i namnet då katter lyssnar till det bättre än om det inte finns något S i namnet.

Jag får tyvärr tacka för idag. Jag tog mig lite tid nu på frukosten så jag måste tillbaka till klassrummet nu.

Tack för att ni tog er tid att läsa ännu en gång och jag hoppas att ni fortsätter läsa!

Ha det gott och ta hand om varandra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *