Effekterna av att jobba med barn.

Hallå där alla barn och djurälskare!

Hur har ni det? Hur har eran påsk varit?

Själv har jag velat skriva sen i tisdags för att fråga hur påsken var för er och för att berätta mer om min och mina spännande äventyr men jobbet har tagit mycket av min tid för barnen är lite små sjuka dem och det betyder att jag också har åkt ut på en svag förkylning (än så länge, så jag hoppas det inte blir värre än så här).

Min påsk var väldig rolig, vi har varit ute med min familj i skogen, ätit god mat och haft det fantastisk men när jag ändå var ledig denna helg har jag också passat på att besöka nära och kära som jag ser som min familj men som jag inte har ett blodsband till, det vill säga mina älskade vänner. Som ni hör, har jag helt enkelt haft det fantastisk.

Jag har en vän som är något äldre än mig, hon är snart 72 år gammal och hon tycker att det börjar bli lite jobbigt att cykla, fast än hon gör det varje dag men det finns nån rädsla att trilla av cykeln och slå sig och det förstår jag. Så nu under påsken pratade vi mycket om saken. Hon har ett barn som bor i Partille, så jag sa till henne att hon borde be honom att leta efter trehjulingar i Göteborg. Jag ser det som en bra lösning, sa jag. Hon lät positiv och jag hoppas hon tar mitt råd på allvar, jag vill ju inte att det ska hände henne något, så det vore superbra om hon kan cykla lika mycket som innan, utan att behöva känna rädsla för det.

Nå väl, nu ska jag här laga någon trolleridryck så jag blir bättre. Jag har hört att ingefära med honung och limesaft är en bra hemmakur när man är förkyld. Problemet är att jag inte har någon ingefära.

Ja ja, vi hörs mina kära läsare!

Tjingeling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *